Grydesæt induktion

Trænger dine gryder til udskiftning eller har du lige fået dit første induktionskomfur, så kan du føle dig i trygge hænder hos os. Vi hjælper dig med at undersøge markedet for de absolut bedste grydesæt til induktion, så DU er sikker på at få mest for dine penge. Med mange kendte mærker indenfor køkkenudstyr, har vi altid antennerne ude. Går du op i køkkengrej eller leder du bare efter en gave, så guider vi dig gerne hele vejen gennem købet. 

Godt køkkengrej giver frihed i køkkenet

Vi tilbereder rigtig mange timer i køkkenet med at tilberede mad til os selv og vores familier. Det er ikke altid lige sjovt at have køkkentjansen, men med et lækkert grydesæt til induktion er det lettere at finde lysten frem. Med et grydesæt er du nemlig godt dækket ind. Du kan både stege, koge, dampe og blanchere på samme tid og dermed sammensætte alle dine yndlings måltider. Se alle gryder herunder.

Oversigt over alle de bedste gryder

GRATIS FRAGT
Eva Trio Grydesæt 3 dele
Din pris: 649,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Impact Grydesæt
Din pris: 999,-
GRATIS FRAGT
Tefal Intuition SS grydesæt
Din pris: 679,-
GRATIS FRAGT
Eva Trio White Line 3 dele Grydesæt
Din pris: 800,-
GRATIS FRAGT
Eva Trio Dura Line 3 dele Grydesæt
Din pris: 899,-
GRATIS FRAGT
Eva Trio Multi 3 dele grydesæt
Din pris: 2.038,-
GRATIS FRAGT
Eva Trio Grydesæt / Startersæt
Din pris: 599,-
GRATIS FRAGT
WMF Provence Plus grydesæt 9 dele
Din pris: 1.249,-
GRATIS FRAGT
Jamie Oliver Everyday Hard Anodized grydesæt
Din pris: 1.108,-
GRATIS FRAGT
Zwilling Twin Nova grydesæt, 5 dele
Din pris: 1.068,-
GRATIS FRAGT
Zwilling Vitality grydesæt 7 dele
Din pris: 1.649,-
GRATIS FRAGT
Zwilling Quadro grydesæt, 4 dele
Din pris: 799,-
Indlæs flere

Grydesæt induktion der passer til alle familiekonstellationer

Vi har undersøgt markedet og vi tør godt love, at der er induktions grydesæt til alle familiekonstellationer. 

Der er grydesæt, der egner sig perfekt som indflyttergave til den unge, der lige er flyttet hjemmefra. Der er en stor gryde og grydesæt til børnefamilien, hvor der er plads til at kokkerere til både voksne og børn. I sådanne situationer vil særligt non stick belægning og praktiske låg blive særligt værdsat.

Og så er der selvfølgelig også grydesæt til induktion til amatørkokken, der elsker at stå i køkkenet og som ikke kan få køkkenudstyr nok. 

Og når det kommer til materialevalget så er der også her mulighed forskellige størrelser og materialer til din hverdag. Ofte vil du opleve at gryder i rustfrit stål som passer til alle varmekilder og alle komfurtyper.

Induktions grydesæt i aluminium, støbejern, rustfrit stål, emalje eller måske kobber

Induktionskomfur virker anderledes end andre varmekilder og det kræver, at dine gryder og pander er magnetiske for, at de er forenelige med induktion. Derfor kan du ikke anvende almindelige gryder derpå, men må finde de helt rette induktions gryder. Og vores opgave er at hjælpe dig med at vælge de bedste gryder. En god gryde er ikke det samme for dig, som det er for mig, så derfor skal du være opmærksom på dine behov. Der er nemlig store besparelser at få, hvis du allerede første gang køber den rette gryde.

Materialer som støbejern er i sig selv magnetisk og derfor fremragende til induktion. Der findes også rigtig mange aluminiums og rustfrit stål grydesæt til induktion, som du kan se af vores udvalg. 

Kobber er ikke særlig magnetisk i sig selv , men hvis du er vild med kobber og har et induktionskomfur, så er der faktisk kommet nye kobber grydesæt af høj kvalitet på markedet som er udviklet til brug på induktion.

Det behøver ikke at være avanceret

Mad behøver ikke at være super avanceret for at smage godt og det er en god tanke at have i baghovedet, når du inviterer gæster. Det betyder nemlig også, at du ikke behøver at have en kæmpe samling af forskellige gryder og låg for at kunne frembringe et velsmagende måltid. Du behøver kun det helt rette grydesæt, kogeplader og viljen til at god madlavning.

Et grydesæt til induktion der består af gryder med låg, suppegryder, kasseroller og pander i den rette størrelse, vil være alt hvad du behøver for at skabe magi i køkkenet. Husk også at have minimum én gryde med håndtag.

Med få men gode råvarer og omhu og kærlighed til madlavning vil du let kunne lave lækker hverdagsmad som ikke giver kokken alt for meget sved på panden. Og du vil derfor samtidig have overskud og tid til at nyde dine gæster

Dét bør du have i fokus når du køber grydesæt til induktion

Herunder har eksterne bag hjemmesiden samlet de bedste tips, til at udvælge de bedste gryder af høj kvalitet ud fra dine behov. Derfor får du ikke bare et tip som hedder “køb rustfrit stål når du køber grydesæt til induktion“. Begrundelsen for dette er selvfølgelig, at dine behov og familiekonstellation er det ting som virkelig bestemme, hvilket grydesæt du anskaffer.

Følg disse tips når du skal udvælge dit grydesæt:

1. Hvor stort et grydesæt har du brug for

Hav familiens størrelse i tankerne, når du vælger grydesæt. Er i en stor familie, så er en kæmpe wok mere relevant end hvis du er enlig. Jo større familie i er, jo mere vigtigt er det med det praktiske låg (ofte er glaslåg anbefalet til store familier), det rette håndtag til nem flytning af de mange gryder og selvfølge høj kvalitet.

2. Vælg kvalitet

Kvalitet og varmeeffektivitet hænger sammen. Det kræver nemlig god magnetisme, at gøre gryderne varme effektive. Jo vigtigere dette punkt er for dig – altså hvor hurtigt den opvarmer – jo mere fokus skal dette punkt have. Tippet er at støbejern og efterfølgende rustfrit stål er de bedste gryder når det kommer til at fastholde varmen fra varmekilder.

3. Vælg lækkert design

Vælger du lækkert design, så kan du sagtens tillade dig at servere direkte fra gryderne. I nyere tid er f.eks. kobber gryderne kommet igen ift. deres æstetiske fremtoning.

4. Brug tiden på at udvælge

Når du skal udvælge de rette gryder, så kan du lige så godt starte med at afsætte tid nok – særligt når det kommer til induktion. Du skal både forstå teknologien og efterfølgende finde de rette gryder. Og det tager tid at afklare med sig selv, om det skal være rustfrit stål eller støbejern? Med eller uden låg? Med eller uden non stick belægning? En gryde eller en pande? Eller mange? Hvilken behandling der skal være på bunden? Tefal eller ingen Tefal? Praktisk låg eller flot låg?