Pandekagepande induktion

Med en pandekagepande til induktion kan du bage søde pandekager, madpandekager og en fantastisk omelet. Måske endda have en fast ugentlig pandekagedag sammen med vennerne eller børnebørnene.  Elsker du disse tynde og velsmagende delikatesser, så vil en rigtig induktions pande til pandekager gøre det så meget letter at bage dem til perfektion. Er du i tvivl om, hvilken pandekagepande til induktion der er den bedste, så læs med videre hvor vi har kigget på de bedste pandekagepander på markedet og hvilke krav du bør stille til dem.

GRATIS FRAGT
Kockums Jernverk Pandekagepande 24 cm, kulstål
Din pris: 649,-
GRATIS FRAGT
GreenPan Torino pandekagepande 28 cm
Din pris: 442,-
GRATIS FRAGT
GreenPan Barcelona pandekagepande 28 cm
Din pris: 606,-
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 19,-
Fiskars Hard Face pandekagepande, 22 cm.
Før: 298,-
Din pris: 279,-
GRATIS FRAGT
De Buyer Lyonnaise Mineral B pandekagepande 24 cm.
Din pris: 297,-
GRATIS FRAGT
Tefal Easy Chef pandekagepande, 25 cm
Din pris: 299,-
GRATIS FRAGT
Mauviel Crêpe/pandekagepande pladejern, Ø 24 cm
Din pris: 420,-
GRATIS FRAGT
Tefal So Chef Multi pandekagepande, 27 cm
Din pris: 419,-
GRATIS FRAGT
Funktion Pandekagepande
Din pris: 139,-
GRATIS FRAGT
De Buyer Lyonnaise Mineral B pandekagepande 30 cm.
Din pris: 375,-
GRATIS FRAGT
De Buyer Lyonnaise Mineral B pandekagepande 26 cm.
Din pris: 358,-
GRATIS FRAGT
Tefal Start'Easy Pandekagepande 25 cm.
Din pris: 249,-
Indlæs flere

Hvad adskiller en pandekagepande fra stegepanden?

Det er ikke et salgstrick, at producenterne gerne vil have dig til at købe en pandekagepande. Som med alt håndværk, så kræver det det rette udstyr at opnå perfektion og brændpunktet i pandekagebagning kommer, når pandekagen skal vendes. 

Det kan ofte være svært at komme ned under pandekagen med paletten og du risikerer at ødelægge den. Den risiko minimere du ved at vælge en rigtig pandekagepande til induktion. 

En pandekagepande adskiller sig nemlig fra andre pander ved at kanterne er utrolig lave, ofte ikke meget mere end 1, 5 cm. Panden er designet sådan for at gøre det så let som muligt enten at vende pandekagen i luften, hvis du vil blære dig, eller så du let kan få paletten ind under pandekagen uden at ødelægge den.

Det behøver ikke at være syndigt at bruge pandekagepanden

Hvis du endnu ikke har købt en pandekagepande induktion, fordi du er bange for, at du ikke kan retfærdiggøre at spise pandekager ofte, så tager du fejl. 

Pandekager behøver nemlig ikke at være traditionelle søde pandekager med sukker og syltetøj. Lav lækre madpandekager, morgenmadspandekager med æg og spinat, ja du kan endda bage fladbrød på din pandekagepande.

Husk at stille krav til din pandekagepande til induktion

Det kan altid godt betale sig at købe kvalitet, specielt når det drejer sig om køkkenudstyr til induktion. Induktion er nemlig betinget af en god magnetisk forbindelse mellem induktionskogeplade og pandekagepande.

Sikrer dig samtidig at panden har passende lave kanter, så du let kan få dine paletter ind under pandekagen – Husk, vælger du en pandekagepande med teflon, så skal du altid bruge træ- eller plast palet, så du ikke ridser overfladen

Du kan med fordel vælge en pandekagepande, der kan gå i ovnen. Den kan den, hvis håndtaget er lavet af et ikke brændbart materiale. På den måde kan du holde pandekagerne varme, indtil alle er kommet til bordet.