Stegepande induktion

Er du på jagt efter den bedste stegepande til induktion, så går du ikke galt i byen ved at læse med her. Vi har nemlig øjnene på antenner og ved, hvad der rører sig indenfor pander og gryder til induktion. Derfor er det os også en fornøjelse, at præsentere dig for de absolut bedste stegepander til induktion på markedet i øjeblikket. Samtidig gør vi det let for dig at sammenligne priser, så du sikrer dig den bedste handel

GRATIS FRAGT
Tefal Ingenio Preference stegepande 28 cm, rustfrit stål
Din pris: 896,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Stegepande 28 cm, rustfrit stål
Din pris: 735,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Stegepander i aluminium 3-pak
Din pris: 1.306,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Stegepande i aluminium 30 cm
Din pris: 581,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Stegepande i aluminium 28 cm
Din pris: 541,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Stegepande i aluminium 24 cm
Din pris: 484,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Stegepande i aluminium 20 cm
Din pris: 417,-
GRATIS FRAGT
GreenPan Eco Smartshape stegepande 28 cm, dark wood
Din pris: 416,-
GRATIS FRAGT
GreenPan Eco Smartshape stegepande 24 cm, dark wood
Din pris: 373,-
GRATIS FRAGT
GreenPan Eco Smartshape stegepande 20 cm, dark wood
Din pris: 340,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Cookware Collection Stegepande sølv 28 cm
Din pris: 776,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Cookware Collection Stegepande sølv 24 cm
Din pris: 748,-
Indlæs flere

Fremtryl velsmagende mad med en stegepande til induktion

Med kvalitet pander til induktion er det ingen sag at fremtrylle velsmagende mad med den helt perfekte stegeskorpe, uanset om du steger kød, fisk og skaldyr eller grøntsager.

Vi har undersøgt markedet og har her samlet de kvalitets induktionspander, som der har været mest hype omkring den seneste tid. Vi ved nemlig godt, at madglæden starter med ordentlig køkkenudstyr. 

Vi præsenterer dig for et bredt udvalg af kvalitets induktionspander der alle har vist sig at have fantastiske magnetiske evner og derfor en fremragende varmeeffekt.

Med to størrelser stegepander til induktion er du godt kørende

Vi anbefaler altid, at du køber 2 stegepander i hver sin størrelse. Køber du en lille stegepande induktion på ca. 20 cm, så har du en perfekt pande til småmåltider eller når du bare laver mad til dig selv. 

Med en noget større pande kan du let lave frikadeller af et helt pund fars og elsker du at holde store middagsselskaber eller er i bare en stor moderne familie, så kan det sikkert være fordelagtigt at skifte den lille stegepande ud med en ekstra stor.

Induktion er banebrydende teknologi

Induktion er inden for få år blevet meget udbredt i Danmark – såvel som resten af verden. Det er der ikke noget at sige til, når man tænker på, hvor mange fordele der er ved at lave mad på induktion.

Et induktionskomfur virker ved, at der sendes vekselstrøm gennem en spole under hver kogeplade (læs mere i FAQ). For at sætte gang i opvarmningen af gryden eller panden, så skal denne være magnetisk. 

De induktions stegepander som vi anbefaler er alle lavet i støbejern, som er magnetisk i sig selv eller de er lavet i aluminium, som også er ledende. Du kan dog også finde kobber pander, som kan anvendes på induktionsplader. Disse har fået en speciel coating for at gøre dem magnetiske og dermed egnede til induktion

Overvejelser du bør gøre dig når du køber induktions stegepande

Hvilken størrelse stegepande til induktion har du brug for – Stegepander induktion findes i flere forskellige størrelser. Når du køber pande bør du tænke over hvad du oftest bruger den til. Laver du store portioner mad af gangen, så vil en stor pande være oplagt. Omvendt er en lille nok, hvis du kun bruger den til at scramble æg til en enkelt person.

De fleste har brug for mindst 2 stegepander – For mange vil det gøre madlavningen lettere at have et par pander, der kan tages i brug samtidig

Skal opvasken være nem – For nogen er det vigtigt, at alt køkkenudstyr kan kommes i opvaskemaskinen. Er det vigtigt for dig, så bør du undgå at vælge støbejernspander til induktion, der har bedre af håndopvask.