Wok til induktion

Eksperimenter og forkæl familien med lækre nudel- og grøntsagsretter med en wok til induktion. Wok mad er fantastisk til de dage, hvor du kun ikke har meget tid til at stå i køkkenet, men stadig gerne vil have et velsmagende og sundt måltid. Vi har undersøgt markedet og vil i det følgende gennemgå nogle af de absolut bedste wok til induktion. Overvejer du at købe en wok gryde til induktion, så læs endelig med helt til slut, hvor du får gode tips til, hvad du skal holde fokus på, når du køber induktions wok.

GRATIS FRAGT
Dexam Skinny wok 30 cm.
Din pris: 299,-
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 137,-
Woll Diamond Lite wok 30 cm. aftageligt håndtag
Før: 836,-
Din pris: 699,-
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100,-
Pillivuyt Gourmet Garonne Wok
Før: 649,-
Din pris: 549,-
GRATIS FRAGT
Tefal Jamie Oliver Quick & Easy Wok
Din pris: 699,-
GRATIS FRAGT
Tefal Jamie oliver Cook's Classic Wok
Din pris: 799,-
GRATIS FRAGT
Zwilling Pro Wok 30 cm.
Din pris: 980,-
GRATIS FRAGT
Smeg Wok 30 cm, rød
Din pris: 757,-
GRATIS FRAGT
Smeg Wok 30 cm, creme
Din pris: 757,-
GRATIS FRAGT
Big Green Egg Wokpande med palet i bambus
Din pris: 907,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Cookware Collection Wok sort 28 cm
Din pris: 449,-
GRATIS FRAGT
KitchenAid Cookware Collection Wok m/låg 28 cm
Din pris: 800,-
GRATIS FRAGT
Ken Hom Excellence wok, Ø 35 cm.
Din pris: 389,-
Indlæs flere

Wok gryde til induktion når aftensmaden skal gå hurtigt

Med en wok til induktion får du en fantastisk mulighed for temperaturregulering og dermed kontrol over madlavningen. Wok gryden,wok panden eller bare wok, kært barn har mange navne, stammer fra Asien og er en stor stegepande med en lille bund  og høje rundede kanter til særligt lynstegning og lynkogning af grøntsager og kød. 

De helt tynde sider på wokpanden sikrer, at temperaturen forbliver høj under tilberedningen, hvilket resulterer i den lækre sprøde overflade på kød og grønt som du kan opnå i en wok.

Med en wokpande induktion kan du hurtigt tilberede en wokret med kylling, nudler og grøntsager eller du kan lave en traditionel Pad Thai. 

Dyrk den sunde livsstil med en wokpande til induktion

Når du lynsteger på rigtig høj varme, så bevares smagen og vitaminindholdet i både kød og grønt. Samtidig kan du komme afsted med at lave store portioner mad med ganske lidt olie,  hvorfor wok mad er super populært – og wok induktion går endnu hurtigere. Spar på kalorierne og gør det let at spise den daglige anbefalede mængde grøntsager.

En wok til induktion er ikke kun velegnet til lynstegning, men også til lynkogning såvel som kogning af supper. Faktisk er wok´en i Asien lige så ofte anvendt til at tilberede supper, som den er til at lynstege kød og grønt.

3 tips til dig, der skal købe wok til induktion

1. En støbejerns wok er en autentisk wok, men det er også en tung wok at håndtere i køkkenet. Overvej om du er bedre tjent med en model, der vejer mindre

2. Udsæt ikke din wok for store temperaturændringer. Når maden er færdigtilberedt, så bør du lade din wok køle lidt af, inden du sætter den under hanen og vasker den op.

3. Har du småt med plads i køkkenet, så overvej en wok der kan tåle at komme i ovnen og brug den til langtidsstegning såvel som lynstegning