Æbleskivepande induktion

Elsker du at bage dine æbleskiver fra bunden, så har du brug for en æbleskivepande til induktion. Vi har undersøgt markedet og her samlet de induktions æbleskivepander, som har fået de bedste og mest rosende anmeldelser og omtaler. Der er altså tale om kvalitetsprodukter med en god magnetisme, hvilket er alfa omega, når det drejer sig om køkkenudstyr til induktion. Læs med videre så hjælper vi dig med at finde den bedste æbleskivepande til induktion.

GRATIS FRAGT
Holm Æbleskivepande 9 Huller
Din pris: 233,-
GRATIS FRAGT
Kitchen Craft Æbleskivepande 20 cm.
Din pris: 165,-
GRATIS FRAGT
Funktion Æbleskivepande, støbejern
Din pris: 349,-
GRATIS FRAGT
OBH Sweet Moments Æbleskivebager
Din pris: 300,-
GRATIS FRAGT
Skeppshult Æbleskivepande støbejern
Din pris: 480,-
GRATIS FRAGT
Lodge Æbleskivepande, støbejern
Din pris: 514,-
GRATIS FRAGT
Skeppshult Æbleskivepande støbejern
Din pris: 469,-
GRATIS FRAGT
Holm Æbleskivepande 9 Huller
Din pris: 280,-
GRATIS FRAGT
Kitchen Craft Æbleskivepande 20 cm.
Din pris: 150,-
GRATIS FRAGT
Lodge Æbleskivepande, støbejern
Din pris: 495,-
GRATIS FRAGT
Carl Victor Æbleskivepande af støbejern 21 cm
Din pris: 499,-

Genopliv traditionen med en æbleskivepande til induktion

I Danmark er det en fast tradition at samle venner og familie omkring æbleskiver med flormelis og sukker. Langt de fleste køber æbleskiver på frost, men hvorfor ikke genoplive gamle traditioner og bage æbleskiverne selv på en æbleskivepande induktion. 

Nyd duften af æbleskiver der spreder sig i huset og imponer dine gæster med dine hjemmebagte kreationer. Husk at hvis du vil bage autentiske æbleskiver, så gemmer du et lille stykke æble i hver æbleskive.

Vind bagedysten i dit eget køkken med en induktions æbleskivepande

Med en induktions æbleskivepande får du en helt unik temperaturstyring, som giver dig en perfekt skorpe på dine æbleskiver. Vælg en æbleskivepande med slip-let belægning, hvis du vil undgå at æbleskiverne hænger i og er svære at vende. Slip-let belægningen gør også rengøringen meget lettere.

De traditionelle æbleskivepander var alle lavet i støbejern. Det er stadig en super god løsning til induktion, da støbejern er magnetisk i sig selv og dermed kompatibel med induktions systemet. Er du tiltrukket af støbejern, men synes det er for tungt at håndtere, så findes der i dag mange alternativer, der er lavet i aluminium men har fået en coating, så det ligner støbejern. Disse typer æbleskivepander vejer en hel del mindre.

Den bedste æbleskivepande til induktion kan bruges til andet end æbleskiver

Æbleskiver smager fantastisk, men for langt de fleste så hører de sig vinterhalvåret til og specielt tiden omkring jul. Det betyder også, at mange æbleskivepander står og samler støv resten af året. 

Det er synd og skam, for du kan faktisk tilberede mange spændende retter på en induktions æbleskivepande. Brug den for eksempel til at lave kuglerunde frikadeller eller æggekugler af sammenpiskes æg med baconstykker eller lignende. Du kan også lave lækre broccoligratin i portionsstørrelse. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser og din æbleskivepande behøver helt sikkert ikke at stå og kede sig.

Dét bør du have fokus på når du køber æbleskivepande til induktion

1. Størrelsen skal passe både til komfur og familien – Æbleskivepander findes i flere størrelser, som oftest vil du kunne bage 5, 7 eller 11 æbleskiver af gangen. Du skal dog samtidig være opmærksom på at størrelsen på æbleskivepanden og pladen på induktionskomfuret skal være ens, for at panden skaber ordentlig forbindelse

2. Materialevalg – Når du skal købe en induktions æbleskivepande, så vil du kunne vælge mellem flere forskellige materialer som alle er kompatible med induktion enten i sig selv, eller fordi de har fået en magnetisk legering i bunden. Det drejer sig som oftest om støbejern, rustfrit stål, aluminium og emalje

3. Slip-let belægning gør bagningen lettere – Vælg en æbleskivepande induktion, der har en slip-let belægning, hvis du vil være sikker på, at æbleskiverne let slipper panden.