Suppegryde induktion

En suppegryde til induktion er et must have i køkkenet. Tilbered lækre supper fra ind- og udland og hav en ugentlig suppedag. Er du på udkig efter en induktions suppegryde så læs med her, hvor vi præsenterer dig for de absolut bedste suppegryder på markedet lige nu og guider dig i, hvordan du vælger den mest optimale induktions suppegryde til dit køkken og din husholdning.

GRATIS FRAGT
Scanpan Classic Suppegryde
Din pris: 1.188,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Fusion 5 suppegryde
Din pris: 1.232,-
GRATIS FRAGT
Hestan NanoBond Suppegryde 20 cm
Din pris: 2.912,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Impact Suppegryde
Din pris: 999,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Impact Suppegryde 7,2 l
Din pris: 827,-
GRATIS FRAGT
Funktion Suppegryde 12L
Din pris: 389,-
GRATIS FRAGT
Funktion Suppegryde 17,2L
Din pris: 499,-
GRATIS FRAGT
Hestan NanoBond Suppegryde 20 cm
Din pris: 2.830,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Classic Suppegryde
Din pris: 999,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Fusion 5 suppegryde
Din pris: 2.199,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Impact Suppegryde
Din pris: 750,-
GRATIS FRAGT
Scanpan Impact Suppegryde 7,2 l
Din pris: 723,-
Indlæs flere

Lav varme og kolde supper året rundt med en induktions suppegryde

Suppe er en lækker spise, som kan laves i så mange forskellige varianter, at du vil kunne spise en ny slags suppe hver dag året rundt uden at løbe tør for opskrifter. 

Når du vælger gryder til induktion, så er det alfa omega, at du vælger god kvalitet og dermed en høj magnetisme i grydens bund. Nogle materialer som støbejern er i sig selv høj magnetisk, men ved andre materialevalg som aluminium og rustfrit stål kan det være nødvendigt med en særlig magnetisk legering i bunden for at sikre, at den laver den korrekte forbindelse med spolerne i din induktionsplade.

Vælg den størrelse suppegryde til induktion der giver mest mening

Suppegryder til induktion findes i flere størrelser. De mest populære og mest solgte er suppegryde 15 liter induktion og suppegryde 20 liter induktion. Der er således tale om en stor suppegryde til induktion som kan lave suppe til hele familien. 

Den mindre suppegryde kan sagtens indeholde en suppehøne eller en kæmpe portion kikærter og passer til mange mindre familier. Elsker du til gengæld at lave store portioner eller laver du mad til mange, så vil den helt store suppegryde på 20 liter være anvendeligt i din madlavning på rigtig mange måder.

3 Tips til at vælge den bedste suppegryde til induktion

1. Dit induktionskomfur er medbestemmende for hvor stor en suppegryde du kan vælge – Din suppegryde til induktion og varmefeltet på induktionspladen skal passe sammen. Skabes der ikke en fuldstændig forbindelse mellem spolerne i varmepladen og suppegrydens bund, så vil du ikke opnå en optimal varmeeffekt.

2. Gennemtænk behov inden du vælger størrelse – Det er en god idé, hvis du gør dig et par overvejelser over, hvad du gerne vil bruge din suppegryde til. Skal den kunne indeholde én eller to høns eller lave suppe til et par eller en storfamilie. Tænk f.eks. også over hvornår en wok vil give mere mening for din familie.

3. Et lækkert design sparer opvasken – Du kan idag få suppegryder til induktion i virkelig lækker design, der er en fryd for øjet. Vælger du kvalitet, der samtidig ser godt ud, så kan du tillade dig at servere direkte fra suppegryden og spare opvasken